Canm-oglum21 Kızlar 1 Ağustosta sezeryan oldum sağ apandisit tarafımda dehşet ağrı var bu durumu yaşamış olan var mı cok ağrıyor 2 günden beri beni mahfetti sezeryan kesi yerim onun çeyreği kadar ağrımıyor
Minnakpopus Canm-oglum21 yani benimde aynı şekilde vardı hatta yemyeşil olmuştu o taraf hatta ara ara hala var ama dehşet şekilde değildi ağrısı doktorunuz bişr demedimi
deniz_95 Canm-oglum21 dikişi tek taraftan bitiriyorlar muhtemelen ondan kaynaklıdır. Benim de orası ağırıyordu sadece nedense doktor da bu şekilde açıklama yapmıştı. Zaten gideceksiniz acile onlar da detaylı bilgi verirler muhtemelen
Su123 Canm-oglum21 9 temmuz da sezeryan oldum hala devam ediyor benimde sağ tarafımdaki ağrı benim ikinci aezeryan
Canm-oglum21 Su123 dün sezeryan olduğum hastaneye kendi doktorumun yanına kontrole gittim dikişlerin bittiği toplandığı yer olduğu için çok normal dedi korkulacak bir durum yok dedi .
Canm-oglum21 Kartanesi-24 saolun dün sezeryan olduğum hastaneye kendi doktorumun yanına kontrole gittim dikişlerin bittiği toplandığı yer olduğu için çok normal dedi korkulacak bir durum yok dedi .
Melikeakkc Canm-oglum21 bence gidip göstermekte fayda var apandistse riskli bişey o bekletmeye gelmez
serti Canm-oglum21 bendede sol tarafta agri var fazla birsey yapamiyorum bayag afriyor ama bende dikis herhalde sol da bitiyor en son orda ipi baglamislar acaba ondanmiki 19gun oldu
Su123 Canm-oglum21 o zaman çok normal teşekkür ederim bende tedirgin olmuştum kırkım çıkınca gidicem tekrar ben