s04201 benim 22. Haftamda tansiyonum yüksek çıkıyordu protein kaçağım var mı diye baktılar 24 saatlik idrar verdim 517 çıktı ardından perinatoloji bölümüne sevk verdi kadın doğum doktorum 2 gün sonra gittiğimde tansiyonum 160/68 çıktı hemen yatırdılar bi kaç gün baktılar tansiyonum yükselmedi tekrar idrar verdim 224de düşmüştü protein kaçağım ardından 2 hafta sonra tekrar perinatoloji bölümüne gittiğimde tekrar 15 tansiyonla yatırdılar bi kaç gün ve normal çıkmaya devam etti çünkü yol ve güneş tansiyonumu yükseltiyordu ve tekrar 24 saatlik idrar aldılar 86 çıktı protein kaçağım tamamen bitmişti şimdi 30+3 haftalık hamileyim evde düzenli ölçüm yapıyorum gebelik zehirlenmesi yaşamayayım diye coraspirin veriyolar bana 100 mglık bence 24 saatlik idrar vs iste tedavi edilmezse hem senin hem bebeğin içinde kötü bir durum Allah korusun anne veya bebeğin ölümüne kadar yol açıyor tuzsuz beslenmeye çalış proteini azalt ama gün içinde az da olsa almaya bak hem çocuk hemde senin içinde şart bir durum canım