Merveebuluttt Kaynanam sürekli saçı çıkıyor diyor midem yanıyor dediğimde bence tıbbı bir durum ama büyüklerinde vardır bir bildiği öyle mi 😇😂
EsmanurTorun Merveebuluttt benim hiç mide yanmam vs olmadı ultrasonda saçları dalgalanıyor çok saçlı olacak diyor doktorum 🤷♀️
Daisyy000 Merveebuluttt Alakası olduğunu düşünmüyorum. Deli gibi midem yanardı ,ağzımdan alev çıkıyormuş gibi. Bebişimin saçları seyrekti
Merveebuluttt EsmanurTorun Mavideniz26 xSarelle zeyka bencede yediklerimizle alakalı artık bebek sıkıştırıyor onunla etkisinden bence😂 az öncede beneğin kilosuna az dedi millet 4 kilo doğuruyormuş ah bu büyüklerin konuşmaları🤦🏼♀️
Mavideniz26 Benimde hiç yanmamıştı ama kızım saçlı doğdu, bence o insanın ne yediğine baglı olarak yanma hissi oluyor
xSarelle Benim aşırı yanıyordu, oğlum 3 yaşında hâlâ saçı pek yok hiç kestirmediğimiz halde hem de. Bu hamileliğimde de yanıyor ama aynı olabilir 😁 saçla ilgisi olduğunu sanmıyorumm
EsmanurTorun Merveebuluttt olabilir 🤷♀️4 kilo olmayınca ne oluyor acaba büyümüyor mu ? Takma sakın 🌸
Zeynepenfal21 Saçla alaka olduğunu düşünmüyorum ilk gebeligimde daha 10 hastalıktır başladı mide yanması 38 haftaya kadar ful devam etti ve oğlum kel dogdu😂😂
tahamommy Merveebuluttt kesinlikle yediklerinizle alakalı bi durum özellikle yemeklerde kullandığınız yağları gözden geçirin derim, ben evde sadece zeytinyağ ve tereyağ kullanırım 2 gündür hastanedeyim öğle yemeklerinden sonra midemde ejderha ile geziyorum sanki 🥲 yemek boruma kadar yanıyorum
Bsyzc Merveebuluttt ilk hamileliğimde hiç mide yanması ve bulanması yaşamadım kızım doğduğunda peruk takmış gibi saçları vardı😂
sym_yc Merveebuluttt benim annemde bana hamileyken çok midesi yanarmış ve benim saçlarım doğunca toplanıyormuş o kadar çokmuş yani eksi vardır
2Princess1Mom Merveebuluttt Valla doğruluk payı var mı bilmem. 2 gebelik geçirdim. En ufak birşey yediğimde midem cayır cayır yandı. Tek şikayetim mide yanmasıydı o derece yanıyordu. Şişe şişe şurup, şişe şişe soda içiyordum her gün. 2 bebeğimde simsiyah saçlı doğdu.
Mamiko_2020 Kızımda midem aşırı yanardı ve müthiş kapkara saçla doğdu ensesine kadardı.Hemşireler falan fotoğrafını çekmişti hatta birde tontişti 🤭🥰Ama sanmıyorum ya alakası olduğunu 🤗