Nur124 Kızlar 33+2 haftalık hamileyim az önce tam dışarı çıktım geri geri gelirken kapının topuzu sert bir şekilde kalçama çarptı sarsıldım korktum karnıma gelmedi arkama sert çarptı ama sarsıldım baya birşey olur mu yarın doktor randevum var zaten
masalim35 Nur124 hic bisey olmaz ben motordan dustum sirt ustu 36+1 hala saglikliyiz karnina darbe almadikca korkma🤣
Nur124 Selim_Alparslan ay insAllah canım ağlıyorum sinirden dengesizin biri yüzünden öldü kapı baya ağırdı görmedim sert bı şekilde vurdu arkama
Selim_Alparslan Nur124 korkma canım benim allahtan karnına gelmemiş 🤷🏼♀️ ağlama bebişide üzme lütfen bir şey olmaz biraz uzan yada hava al istersen 🌸
Nur124 Selim_Alparslan ay Allah’a şükür karnıma gelmedi gerçekten kapı öyle ağır ve birden kapanıyor kalçam açıyor şimdi evladım iyi olsun da önemli değil
Nur124 Selim_Alparslan bizim evin kapısı canım açıyorsun tutmazsan kendi kendine sert bı şekilde kapanıyor
Nur124 Selim_Alparslan bende tam komşuya birşey veriyordum o sırada biri gördü beni AA sen dogurmadin mı vs.lafa tuttu bende geri geri eve girecekken kapi sert sekilde arkama vurdu daha doğrusu kapının topuzu
Nur124 Selim_Alparslan evin kapısı canım evde ben tektim birde kalçamı vurdum içeri girdim bagiriyor apartmanda karnını vurdu diye Allahım birşey yapmamak için zor tuttum kendimi
Selim_Alparslan Nur124 Cok tuhaf gerçekten canım 🙄 Cok şükür karnına gelmemiş bununla geçmiş olsun diyelim üzülme bir şey olmaz 🌸
Nur124 masalim35 çok geçmiş olsun size de kaç haftalıkdiniz birde çok sert. Çarptı arkama sun dokunduğumda açıyor yani öyle çarptı ki illeri ddogru gittim geldijm