Karanfill Ulkuesra01 2. Gebeliğim de gitmiştim doğum anında yok yere kesi attilar onun haricinde memnun kaldim
-Cennetkusuannesi- Ulkuesra01 aybike hoca doğumumu yaptırsın dersen ekstra, ücret çıkıyormuş 10 12 bin civarı sanırım
Karanfill Leylalarr evet memnun kaldim dediğim gibi sadece yok yere kesi attilar. Attigi kesiyi dikti doktor sanırım bir ya da iki dikis. oncesinde de sormuştum her hastaya kesi atıyoruz demişti ebe. Şimdiki aklım.olsaydi imza atardım kesi istemiyorum diye.
Karanfill Leylalarr denek olarak kullanıyorlar işte bide beni diken doktor diktikten sonra ebelere nasıl güzel olmuş mu diye sordu ebelerde ayyyyy hocam maşallah çok güzel oldu dediler 😒😒
Leylalarr Karanfill ay oha ya ruh hastaları.Dogumu orda yapicam da aşırı tedirgin oldum :( ay bişey sorcam Aybike hoca cinsiyetinizi net bilmiş miydi yoksa farklı farklı söylediği oldu mu
Karanfill Leylalarr isterseniz imza atıp kesi atilmamasini isteyebilirsiniz. Evet net bildi cinsiyeti hiç degismedi
Leylalarr Karanfill kaçıncı haftada söyledi bide kız miydi erkek miydi bebeginiz.Beni net bilemedi de ondan sordum