akincagla Bulunduğum yerde bebek mağazası yok denecek kadar az önerebileceğiniz güvenilir Trendyol mağazaları vs varmı ? Yenidoğan alışverişi için
Talentedmom akincagla ben hep farklı mağazalardan aldım hepsi farklı mağaza isimlerini yazayım bak istersen BKM22,Baby Enia,EİFİN,Linda Harris,Seville Atalier ve Lc uygulamasından aldım
xSarelle akincagla kız istediğin türdeki şeyi yaz çıkan aramadan fiyatlara bak karşılaştır sonra kime nasıl gitmiş diye de bi yorumları kurcala, müşteri görsellerine bak tamam :) illa mağaza ismi bilmek zorunda değilsin çok nadir dandik ürün yollayanlar oluyor ama iade değişim hakkın var 15 gün içinde :)
akincagla Talentedmom beden konusunu nasıl ayarladınız hiç hakim değilim o konuya yenidoğanmı seçmeliyim 0-3 aymı öyle yapınca büyük gelir mi diye emin olamıyorum
busenaz68 akincagla linda harris isimli sayfadan aldım penye battaniyelerini takımlarını set yaptım çok güzel ben çok beğendim yıkadım çekme vs olmadi
Sedooo Merhabalar,ben bu siteden deneme amaçlı aldım.kiyafetler çok uygun kargolar geldi çok uyygub ve güzel ürünleri tavsiye edebilirim. https://www.enucuzbebekmarket.com/
Talentedmom akincagla ben çoğunu 0-3 ay seçtim ama 3-6 ay da aldım büyük beden almadım genelde bu bedenleri tercih ettim mesela 0-3 ay kısa kollu zıbın,sıfır kollu zıbın aldım bir kaç tane takım aldım yazın doğacağı için çok fazla uzun kollu takım almadım biraz uzun biraz da kısa kollu tulum seçtim
akincagla Talentedmom benim ki kasımda doğacak o yüzden kısa kollu çok bişey bakamıyorum kıl oluncada gitdirmek konusunda kaygılarım var
Talentedmom akincagla bebekler çok da kalın giyinmeyi sevmiyorlar kısa kol olarak zıbın bakman yeterli olur