mevamam babymom2026 hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸 ilk daha heyecanlı oluyor insan bekleyemiyor . Doktor ne diyecek bana da yazar mısın benim gece olunca 5+0 oldum 6. Hafta da gideyim diyorum
selenayssss En son 17 Temmuz adet oldum bir kere yaptık oldu mu olmadı mı bilmiyorum kızlar test ne zaman yapayım çoğu arkadaşım bir kere yapmakla olmaz dedi
mevamam selenayssss ben önce yapmadım hiç genelde geçikince yaparım önce yapınca negatif olması daha yüksek .
dylmaz94 Merhaba benimde uygulamaya göre 4+1 gözüküyor. Hem kaset test hem erken test net pozitif çıktı ama henüz kan vermeye gidemedim hayırlısıyla birkaç gün içinde gidicem :)buarada 2. Gebeliğim olucak .
mevamam [silindi] amin inşallah sizde sağlıkla alırsınız bu sefer inşallah güzel düşünün kucağınıza aldığınızı hayal edin 🌸
meryemocak babymom2026 yüksek ateş vücud ağrısı diye gittiğim acilde hamile olduğumu öğrendim 🥹 beta 125 ti. Son adet tarihim haziran 25ti. Pazartesi gittim alttan muayenede keseyi gördük ama altında ya akıntı yada kanama var dedi progestan kullanıyorum şimdi cuma günü tekrar gidicem