flybrs Kızlar merhaba... özel hastane de epidural anestezi uygulandığında yani belden aşağısı uyuşturulduğu zaman ek ücret alınıyormuş bu konuda bilgisi olan var mı?
yesillimonn flybrs Evet canım aliyolar sorduğumda 500 tl ek ücret aliyorlardi simdi kac olmustur bilmiyorum
hohomoromu flybrs Normal doğum da alınıyor galiba epidural isterseniz ek ücret alınıyor diye duymuştum 👍
Aryaalina flybrs evet bende özelde Doğum yaptım belime iğne vurmuşlardı ağrısız Doğum istediğim için ek ücret alınıyor tabi ki 1 gece kalıp öğle taburcu olmuştuk omuzum ve başım baya ağırmıştı iğnenin etkisi olsa gerek
hohomoromu flybrs sezeryan da belden spinal yapıyorlar onda ek ücret alınmıyor ya geneli ya spinali tercih ediyorsunuz sezeryanda hastanenin size verdiği sezeryan ücretinn içine dahildi muhakak sormak lazım 👍😊
Aryaalina flybrs 2 bin vermiştik biz sadece evet mecburi Sezeryan olmuştum normal Doğum istemiştim son dakka da olmadı :) doktoruma ağrısız isteğidimi söylemiştim ücretini sormadım valla canım O an Doğuma hazırlıyorlardı beni
Aryaalina flybrs 2017 de Şubat :) Trabzon medikal park...bu arada sabah Doğum yapmıştım akşama doğru seseryan ağrısını hissediyorsun canım bi yerlere tutunarak oturuyorsun zor kalkıyorsun falan benim için zordu