Annisshh Merhaba, internette güzel yorumlar var gitmeyi düşünüyorum,ancak, burada kliniğe giden var mı merak ettim doktor hakkında yorumlariniz neler, memnun musunuz?
Sinosanneoluyor2025 Annisshh benim doktorum canım, işini şansa birakmsz işin ehli biri.. işinde iyi yani 👍🏻 ve ulaşılabilir 👍🏻
Tazeanne2016 Annisshh detaylı us için kendisine gittik , çok ilgili birisi , oldu bittiye getirmedi işini, her noktasını görene kadar sabırla bekledi , tecrübesi ve bilgisiyle de tatmin edici birisi
Annisshh Sinosanneoluyor2025 istediğiniz zaman arayınca ulaşabiliyor musunuz? Birsey sormak isterseniz telefonda cevaplıyor mu?
Cambardak__ Bende gittim cok memnun kaldım. Tüm sorularıma cevap verdi biz panikle gitmiştik sakinleştirici bir yapısı var. Mutlaka gidin. Ultrasonuda cok iyi ve detayli ben memnun kaldım. Tavsiye ederim
Sinosanneoluyor2025 liyalisa Fsmde canım.. ben gebeliğimin başından beri gidiyorum, nakkit 4500tl kart5000sabit, ama şuan daha zamlı diye duydum ama emin değilim Ayşegül Hn var asistanı , ona sorun güncel fiyatı cnm ,
Sinosanneoluyor2025 Annisshh arayınca yoğunluktan açmıyor ama mesaj atınca müsait olunca cevap veriyor muhakkak ..