Ferahnefes Annelikyolu nasıl ilerliyor anlatabilir misiniz hastaneye yatıstan çıkışa neler yasadınız neler hissettiniz neler önerirsiniz
Ozlemzolan Annelikyolu Annelikyolu allah analı baba büyütmeyı nasıp etsın ınsallah uyandıgınızda agrılımı uyandınız agrı kesıcıler hemen etkı edıyormu
Annelikyolu Caqlasu yaram uyusuk suan ama doktorumun eli hafifti galiba kalkıyorum yürüyorum anca anca
gamzerk Annelikyolu bende carsamba gunu olcam genel istedim.anlatirmisin biraz benm doktorm.sonda takmiyomus nssil olucak.merak ediyorum hemen tvlte kalkabiliyomuyuz ?
Nefeslina gamzerk cnm bende genel oldum sonta takmaması sıkıntı cunku amelıyattan cıktıgında hemen wc ye kalkamıyosun ıdrarın kendılıgınden akıo sen hıssetmıyosun bıle
Tubabora Annelikyolu Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun nasıl geçti uyandıktan sonraki süreç nasıldı canımm
Purple Annelikyolu sezryen olablmek icn sart ne bnim saglik problemim var dogum masasina bacagimi acamiyorm ve doktrlar sezryen yapmk istemiyo bn sagligmdan olmak istemiyorm doktru nasil ikna ederm
Purple Annelikyolu ama sorunum var bacagimi acamiyorm dogum masasinda kalca cikiklgndan ameliyatliyim