ilknuuur Merhaba hanımlar benim daha çok erken 6+6 yız şuan ama çatlak için endişeleniyorum siz ne zaman krem kullanmaya başladınız ve ne kullanabilirim tavsiye verir misiniz
Mrvsmt2502 ilknuuur erken başlamak daha iyi cildinizi nemlendirin neme doysun çatlamaz. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, kantaron yağı, kakao yağı gibi hücre yenileyici bir şeyler kullanmalısınız. Birde bol su içmelisiniz
dunnobeck ilknuuur Ben karnım biraz belirginleşmeye bailadığında lierac kullandım ama daha da şiştiğimi hissettiğim anda badger bellybutter kullanmaya başladım. Annemde, teyzelerimde çatlak dolu. Doğum yapalı 10 hafta oluyor 1 tane bile çatlağım oluşmadı. Toplamda 15 kilo civarı almıştım. Badger’in çok etkili olduğunu düşünüyorum
kubos_ ilknuuur tatlı badem yağı kullanıyorum ben normalde vücudum çatlağa çok yatkın evlenirken 46 kiloydm gebelikten önce en son 65 olmuştum 1 yılda aldım bu kiloyu ve bacaklarım kalçam çatlak içinde kaldı karnıma da tatlı badem yağı kullanıyorum 6 aylık olduk şimdiye kadar herhangi bir karın çatlağım olmadı bence işe yarıyor 😂😂
Mrvsmt2502 ilknuuur evet her gün kullan benim hiç olmadı çatlağım. 2. Gebeliğimde çok az oldu oda bebeğim iriydi o yüzden
Baklavaseverim ilknuuur Lierac ve bio oil birlikte ama piyasada genel olarak lieraclar eski ve bozuk ürün imkanınız varsa yabancı ülkelerden getirtin asla ürünlerinin bozuk olduğunu kabul etmiyorlar üstüne üstlük insanı kazıklıyorlar Lierac bitti sağlam bulamayınca 12 paketi de bozuk gelince çatladım malesef
Accountant ilknuuur 16. Haftadan itibaren her gün lierac sürdüm ama 32. Haftadan sonra çatladım o kadar düzenli sürmeme rağmen