Sila1245 doğum olayı her anne de farklı bi şekilde gelişiyor senin neyle karşılaşacağın tamamen supriz bende şuan ikinciye hamileyim nasıl bi supriz beni bekliyor bilmiyorim ama korku var tabiki ilk bebeğim de çok kolay doğum yaptım sabah 8 de sancim başladı başlarda adet sancısı şeklinde ara ara girdi hatta dedim sancıyı ne kadar abartıyorlar hiçbirşey yok bunda öğlene doğru nişanım geldi sıcak duş aldım açılmayı sağlıyor sancim devam ediyor tabi ben hastaneye gitmedim evde çekecem dedim doktorumla konuştum gel bi bakalım dedi akşama doğru hastaneye gittim 3cm açıklık vardı yatış dedi ama ben yatmadım dışarda gezdim akşam 8-9 arasi sanci sıklaştı doktor bi gün sonra dogurmami bekliyordu ben 10 gibi doğurdum koşa koşa götürdüler bana inanmadı kendi kendime odaya atti beni orda doğurdum doktor sürekli beni çok şaşırttın dedi beklemiyordum dedi çocuk geliyor dediğim halde inanmadı bana ne yapacaksanız kendiniz yapıyorsunuz kimse bişey yapmıyor size ben kendi kendimi ntsye bağladım çocuğun nabzı ve sancı ölçüsüne bakmak için sancı girdikçe ıkındım toplamda asıl sancıyla 1 saatlik bir sancı çektim ama korkutmak istemiyorum çok zor oluyor o sancı bebegimde bana çok yardımcı oldu suyunu patlattı içerden destek verdi çıktı güçlü olun yeter ve kimseden bişey beklemeyin kendiniz yapın kimse zaten bişey yapamıyor tabi bu normal doğum hikayesi