Mrsz ayseel prizin gece yatmadan bir tane eğer sabah da bulantın oluyorsa bir tane daha içebilirsin .İnşallah fayda eder bana ne prizin ne prilam fayda etti.Prizin prilamın bir üstü oluyor prilam etki etmeyince yazıyorlar .
Mrsz ayseel benim 2. Gebelik diğer gebelikte 7 de başladı 17 de bitti bundan 5. Hafta da başladı ne oluyoruz dedim umarım ona oranla da kısa sürer.Kendi bulantım için tüm konuları okudum çare bulamadım.Zencefil çayı önerenler olmuş onu da deneyecem.En geç 17-18 de bitiyor genelde.
ayseel Mrsz çok umutlandırdı beni yazdıklarınız umarım en kısa sürede biter tek korktuğum mide bulantısı ve diş ağrısıydı bulantı çok erken başladı 4. Hafta nedir ya 🥹 ilacı peki iki tane aynı anda mı demek istediniz bir gece bir sabah mı
Mrsz ayseel o ilacı prilam gibi 2 tane birden değil de akşam yatmadan bir tane sabah da bulantı varsa bir tane daha demişti doktor.Gece içtim bir zararını görmedim şükür ama sabah içtiğim sanki bulantımı tetikledi.Sabah kullanmıyorum o yüzden.Ben de umutlanmak istiyorum gerçekten 5 haftadır çekiyorum diğer çocuğumun hamileliği de böyle geçti ona bakarak sabrediyorum çektik ama sonu güzel oldu geçecek inşallah 🙏
ayseel Mrsz inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuz Allahım kolaylık versin teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏🏻🌸
vanilya_kokusu Mrsz he valla doğru ben dokuza kadar öyle kalsam Allah’ım düşünemiyorum nolur öyle bişey olmasin 😭😂
yesimvera ayseel prizini bilmiyorum canm ama ben prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tane al demelerinin sebebi. Gece alınca 24 saat etki ediyor bir daha ki geceye kadar rahat etmem bulantımın olmaması
1202 vanilya_kokusu bu gun ciktim pek bi degiwiklik yok hala ayni kusuyorum bakalim belki bawka hastaneye yatiw yapilacak
vanilya_kokusu 1202 çok zor inanki piskolojikmen bende alt üst oldum 😔 ağlıyorum sürekli bişey yesem midem bulanıyor yemesem aynı sabah sürekli kusma göğüs kafesim.agriyo artık 😥 inşallah düzelir seninde biraz kaç haftalık oldun
sibell77 ayseel kuzum kusman varsa gün içinde bulantıdan duramıyorsan hemen prillam diye bir İlaç var kullan bana dua edeceksin doktoruna danış yüzdeyüz oda önerecek
ayseel sibell77 prizin yazdı doktorum ve mucize gibi bir şey resmen iyileştim yemek yiyorum 3-4 ogun harika bir şey allahım çok şükür 🙏🏻
1202 vanilya_kokusu 9olucam pazartesi 🤢2haftadir bi wey yiyemiyorum kilo verdim baya midem delinecek gibi artik
medineylmz ayseel akşam yatmadan mı alıyorsunz sabah mı. Bende mide yanması yapıyor, 2 gün önce daha daynamadm 2 tane üst üste içtim fayda etsn diye
vanilya_kokusu 1202 bende çok kilo verdim Allah’ım bidaha kilolarimdan asla şikayet etmicem okadar yemek yemek istiyorum ki ağzımda sanki metalik tat var,😭 Allah’ım sabah ölecem diye eşime sarılıp öyle ağladım ki üstüne gene kustum ne zaman bitecek bu bulantılar 😔
1202 vanilya_kokusu bebek haraketlenince duruyormuw 3ayda yani senin kac haftalik 3aya kadar bi deri bi kemik kaliriz her halde
vanilya_kokusu 1202 benim ilk gebelik 18 haftaya kadar devam etti kusma birgün sabah uyandım bulantım yok ama sana yemin ediyorum sevinçten göbek atmıştım okadar yemek yedim ki o gün çünkü halı mi gorseydin bacaklarım çubuk gibi olmuştu zayıflamak tan piskolojim bozulmuştu 🤦🏻ondan sonra toparlandım biraz zaten doğumdan sonra gene kilo verdim uykusuzluktan bide düzensiz beslenmekten bebek okdar ağlıyor ki yemek yiyemiyorum kızım nasıl 6. Ayına bastı ben gün gün kilo aldım iştahım okdar artmıştı ki 79 u bile gördüm şimdi de hepsini vermiyorum aşırı zayıflıyorum gün gün 😔sadece uyumak istiyorum midem sürekli bulanıyor keşke belirli saat içinde bulansaydi oda yok gece yatana kadar kıvranıyorum kusmamak için 😓 daha 7 haftalığım ben kim bilir ne zaman bitecek yav Allah’ım bebeklerimiz sağlikli olsunda insallah atlatacaz
1202 vanilya_kokusu 🤦♀️senin baya uzun surmuw ilkinde🤦♀️Allah yardimcin olsun uyuya biliyorsan uyumaya caliw ben ignesiz uyuyamiyorum malesef inwAllah tabi en onemlisi onlarin saglikli olmasi ama insan dayanamiyor 😪midemden zehir akiyor sanki
Visneli1so-s ayseel ahh ahh kendimi gördüm resmen havuç bana iyi geliyir canım bı dene istersen birde çok az yemek şartıyla ananas iyi geliyordu 8. Ayimdayim hala devam ediyor
vanilya_kokusu 1202 uzanıyorum sürekli kızım var onunda ilgiye ihtiyacı var yemek yedirip direk uzanıyorum hemen
ayseel medineylmz gece yatmadan önce içiyorum ertesi gün bir kere hafif bulantı yaşıyorum ama ciddi değil o da psikolojiktir heralde çok bulanırsa gündüz de bir tane içebilirsin demişti doktor