ipekmom_ Kızlar şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor, çoğu yer telefonda bilgi vermiyor, kapı kapı gezip fiyat öğrencek durumda değilim suan, yakın zamanda yaptıranlar varsa fiyat alabilir miyim? Devlette yapılıyormu bilen varsa onuda yazarsanız sevinirim.
ipekmom_ Seval392 hangi bölüme randevu alıp gittiniz acaba? Bende sabah kadın doğuma aldım randevu aç gitsem aynı gğn yaptırabilir miyim acaba
Seval392 ipekmom_ evet evet gece den 00 dan itibaren bişey yeme içme su bile randevu al kadın doğuma muayene eder seni sende şeker yüklemai yaptırıcam de ilk açlık kanı saat 10 a kadar verebiliyosun toksa öglen sonrasına kalırsın orda içecek aldırıyolar eczaneden idrar veriyosun sonra açlık kanı sonra ilacı içiyosun 1 saat beklitosun tekrar kan 1 saat daha bekliyosun tekrar kan 3 kere kan veriyosun sana tavsiye birden kafana dik iç ben öyle yaptım tadıda kötü deyildi yanında biri olsun ama kusabilirain ya da bayılma yaşayanlarda oluyo bi de evin uzaksa 1 er saat bekliyosunya sıcakta yanma mescide git orda uzan saat gelince kanını veririsşn canım
ipekmom_ Seval392 ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim, bende 8:50ye randevu aldım yetişirim demekki 😊
minikmucizemm_ @Seval392 sonuç hemen cıkıyormu peki yoksa bir kaç gün bekleme süresimi oluyor kan sonuçları e nabızda görünür fakat şeker yükleme testi de görünüyormu bılgı verebılırmısınız
Seval392 minikmucizemm_ şeker yüklemesi yaptırdığum günden 24 saat sonra en nabızda 1. Saat 2. Saat diye çıkıyo ben erteai gün sonuç sırası aldım şekeri yükleme sonucu iyi çıkmadı yüksekti dahiliyeye yönlendirdi ordanda başka bi bölüme gidecekmişim öyle aötşedi doktorum