Busra2013 Kizlar zaten kararmalarim oldu ama sag koltuk sltimda iki tane kucuk yuvarlar daha koyu bi kararma olmus iki kucuk yuvarlak bi korktum nie ole olmus bilen varmi et beninin altinda ve ustunde
annesininincitanesi Busra2013 Gebelikte kararmalar çok normal ileri gebelik haftalarında genital bölgede, karında vs olabilir kararma. Herkesin bedeni farklı sizde olmaz bende olur gibi gibi. Endişelenmeyin 😍♥️
Senabal Busra2013 aynı noktalar da kararmalar da bende oldu bende çok telaşlandım normalmiş doğumdan sonra geçermiş 😂
Busra2013 annesininincitanesi yok zaten meme ucum koltuk altim karardi ama o kararmadan bi tik dsha koyu 2 nokta var ondn korktum
Busra2013 Senabal koltuk altin zaten ksrardi ama o kararmanin bi tik daha koyu 2 nokta seklinfr kararms olmus leke
Senabal Busra2013 bilmiyorum annemde de olmuş doğum yapınca geçmiş öyle söyledi şu an doktora gidip ne olduğunu araştırmak istemedim moralim bozulur biliyorum doğumdan sonra lazerdi tedaviydi koyuluğu açarım bi şekilde sıkıntı etmiyorum