alc Serkuzey bu gün yeni tanıştım. İzmir Bayraklı Tınaztepe Galen Hastanesi’nde doktorumuzdan çok memnun kaldım. Uzun uzun muayene ediyor baya aptala anlatır gibi çok ayrıntılı anlatıyor. 😂Öyle zaman sıkıntısı yokcasina istediğini alıp çıkıyorsun. Ayrıca eşi de hamile ve sanki çok daha hassas bu yüzden. Hüseyin Aytuğ Avşar.
Kikiriki Serkuzey ben bir kaç tane önereyim siz araştırın :) Medicalpark / Fügen erdem ünsal Ege üniversitesi/ Mert kazandı Ege üniversitesi / Ali Akdemir Özel Sağlık Hastanesi / Demet Hoca ** Ege den yazdıklarımın özel muayenesi var bilginiz olsun
SedaAden Serkuzey özel muayenehanesi olan Dr. Sumeyra tatar , barış büke var Ekol hastanesinde sadık sozdinler Cinarli da Onur aldemir var ben suanda Onur aldemir e gidiyorum ve memnunum
Cerentoprak Can hastanesi Mehmet bal çok övdüler ben de yarın ona gideceğim. Memnun kalırsam bilgilendiririm mutlaka. Devlette de kemalpaşa devlette süheyla hanım a gidiyorum ondan da memnunum. Hem özel hem devlet kontrollü ilerlemek istiyorum