arsesraa kızlaaar testim negatif ama adetim 13 Ağustos gösteriyor uygulama. Acaba erken diye mi böyle oldu. Adetine 10 gün kala falan öğrenen var mı gebeliğini?
Merveue arsesraa adete 10 gün kala çok erken canım benim gecikmeden 3 gün sonra çok hafif çizgi çıktı. Tabi yumurtlama zamanına göre değişir
Redak arsesraa 10 gün beta artışı kandan görünmesi dahi zor Oyüzden iki gün kala veya gecikmeyi beklemek en dogrusu bence
Efnanhira arsesraa 10 gün çok erken regl bekle zor ama bende 3 gün gecikmedeyim dün negatife olan testlerim bugün pozitif gibi duyur yarın kan vereceğim
arsesraa Merveue ben de heyecanıma yendik düşüp erkenden yaptım inşallah regl zamanı pozitifi görürüm o zaman 🥹
Zhde arsesraa hayır aslında kesilmesin tabiki herkezde farklıdır gebelik belirtileri vs guzel düşün güzel olsun umarım vardır
arsesraa Redak beklemekten başka çaremiz yok bu süreçte mecbur bekleyeceğiz böyle bi umudum gidiyor gibi oluyor bazen de ama şöyle şöyle hissediyorum var gibi de diyorum çok zormuş ☺️
ylnydgd 13 Ağustos âdetse mantıken 5-6 gün önce yumurtladınız, bu kadar kısa sürede imkansız görünmesi 🙂 İnşallah vardır sağlıkla güzel haberleri alırsınız ama ayın 15ini bekleseniz en garantisi olur 🙂
arsesraa ylnydgd çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, inşallah öyledir ilk denememiz o yüzden çok stres ve heyecan yaptım 🥹
mrvrm Ayy benim bat 11. Kendimi zorla tutuyorum test yapmamak için. Burada erkenden yapanları gördükçe aklıma giriyorsunuz 😂 bacım durun yapmayın. Çok erken daha. Boş yere üzecez kendimizi 🥹😂
arsesraa mrvrm Yaa ben ettim sen etme arkadaşım 😂 gerçekten beklemek gerekiyor işte ama ben tutamadım kendimi eşimden de habersiz yaptım o da sürekli bekle bak sonra erkenden üzüleceksin adet günü gelmeden anlamayız diyor ama erken öğrenenleri görünce heves ediyorum 😂😂
mrvrm arsesraa aslında erken öğrenmek bile stres ama olsun tatlı bir heyecanı oluyor. İlk gebeliğimde mecburen gecikti de öğrendim. Bunda erkenden öğrenmek istiyorum ben de. Test yapmamak için zorluyorum kendimi. Regle 7 var daha 😂 geçen ay silik ve gölge falan gördük de yanıltmış testler. Bu ay inşallah net görürüz sen de ben de😍
arsesraa mrvrm ayy inşallah canım ya buraya pozitifleri attığımız günler de gelsin inşallah 🥰 Zaten teste bakarken gözlerim kör oluyor var mı diye ararken 😂😂
Aysima51 Senle aynıyız erken yapmışsın sende benim gibi bekleyelim az daha yumurtlamadan 10 gün sonra silik diyorlar daha bizim geçmedi ki bende erken yaptım
Aysima51 arsesraa bide bak ben ovulasyonla takip ediyorum adet günü ovulasyon pikse bu sefer tuttu demek Suan koyulaşmaya başlamış bende ama adet günü önemli
arsesraa Aysima51 valla ben bu ay ilk denediğimiz için ovulasyon falan hiç yapmadım ama akıntı ve ağrımdan anladım yani 27-28i gibi yumurtlamam oldu