NEHIR15555 Kızlar 6 aydır taşındım 2 -3 haftadır belkide evin her yerinden ama her yerinde hamam böceği çıkıyor hamileliğimde ilk ayları gördükçe midem kabarıyor ya ilaç sıktık eşimle her şeyin altını çektij temizledik sildik süpürdük yok anam çıktıkça çıkıyor
defnekusum NEHIR15555 ıyy onlardan ne çektim yuvası vardır her ne kadar temizlik yapsan da çıkıyor maalesef eniştem de bir ilaç vardı evin her yerini onunla ilaçlamıştık şükür ozamandan bu zamana daha da çıkmadı
minikari NEHIR15555 böyle krem formunda şırınga içinde bir ilaç var benimde evde her yerden çıkıyordu ilk taşındığımda o ilaçtan evin bazı yerlerine giderlere vs sıktım çok şükür ki bitti bi sorun isterseniz
NEHIR15555 defnekusum ya neresi bunların yuvarı bilmiyorum ki evde kira elimi bir yere atsam kırılsa ben yaptırmak zorundayım
NEHIR15555 minikari bende sprey formunda var çıktığında sıkıyorum anında ölüyor ama yeri yuvası neresi bilmiyorum kahretsin her yerdeler kos koca evde
minikari NEHIR15555 sprey olanlar bi işe yaramıyor ya maalesef dediğim gibi kek kıvamında şırınga içinde trendyolda vs var bayerin falan bakabilirsin
Nesl NEHIR15555 raid in bir tableti var böyle lavabo mutfak dolabı altına falan koyun gelmiyor istersen bakabilirsin
Altin23 NEHIR15555 canım hamam böcekleri aşırı hızlı ürüyor diye biliyorum. O yüzden evi ilaçlatıp birkaç gün ilaç etkisi geçene kadar başka yerde kalman işe yarayabilir
Kabiyra00 NEHIR15555 Ben geçen sene şehir değiştirdim. Önceki oturduğum evde hep büyük büyük görüyordum. Dışardan geliyorlardi. Balkon kapılarına ve pencerelere internette satılan tullerden taktım. Balkon giderlerinin ve banyo giderlerinin üstünü kapattim. Bu giderlerden geliyor olabilirler. Sokakta falan da çok oluyorlar. Binanin içinde ölülerini çok görüyordum. Hava sıcak olduğu için bazı yerleşim yerlerinde daha çok oluyorlar.
NEHIR15555 Kabiyra00 zaten çıkıcam bu evden kalamam böyle çocuğumla ben kafayı yedik böcek böcek diye geziyor çocuğumunda psikolojisi bozulduq