Gdeniz10 Bugün 39 hafta oldum ama ne gelen var ne giden her akıntıyı nişan sanıp lavaboya koşuyorum 😆sıcaklarda çekilmiyor artık aksak gebe yürüyüşü, pilates, squat, sıcak duş daha ne yapmamız gerek 🥲
Limn Gdeniz10 39+5😅 herşeyi yaptım gelmiyor perşembe kontrol buyuk ihtimal sezeryan olcam fitili yada suni denemek beni korkutuyor
LadyX Gdeniz10 geçen hafta bugün açıklığım 1cmdi, bugün gittiğimde 2cm dedi doktorum. 38+4teyim ben de sizin gibi her şeyi yapıyordum ama baktım hiçbir işe yaramıyor 😅 bıraktım. Bir de bugün eve geldikten sonra lavaboya girdiğimde pembemsi bir akıntım vardı. Belki nişandır ama doktoruma yazmadım bile. Suyum gelse keşke
1993kubra Busraa3542 kilosu nasıl acaba benim de 37+2 de 3 kilo 550 gram tdoktor ve çok geldi bana şeker takiplisiyim birde
EsmanurTorun Busraa3542 aynıyız bakalım hangimiz önce doğurucaz dksbvshsjsjs ben kendimde ışık görmüyorum tık yok 😅
Melkay Henüz gelesi yok kanala girsin diye uğraşıyorum girmiş olsa açılma olsun diye ugrasicam çarşamba kontrol var inşallah girmiş olur
Melkay Gdeniz10 aksak gebe yürüyüşü,merdiven inip çıkma, hurma, bolca çömelip kalkma çok fazla kasilmam var sancılarım çok hafif
Limn Gdeniz10 sıcak su hurma pilates yürüyüş hamilelik boyunca yerimde zaten durmadım💆🏻♀️ rahimim hala sımsıkı duruyordu sancım bile yok
Gdeniz10 Limn aynen bende hep ayaktaydım geziyordum 38. Haftamda tatile gittim geldim bana mısın bile demiyor bebek 🙄
Limn LadyX ama tık yok herkes bana dogurmadınmı hala diyor😅😅 psikolojik baskıdayız bebişimde aşağı inceğine yukarı cıkıyor💆🏻♀️ toplanıyor , 3-4 aydır da baş aşağı halbuki😵💫
LadyX Limn yaaa ben de aynı durumdayım kaç aydır baş aşağı pozisyonda hatta geçen hafta doktor kanala iyice girmiş dedi ama bugün gittiğimde daha yukardaydı 🤦🏻♀️ kafa çapı da 10cm geçmiş. 11cm olursa vajinal yapamazsın dedi doktorum sezaryene döncem sanırım.
Limn LadyX hadi ya , nasıl istiyorsan o şekilde ilerlesin inşallah sağlıkla gelsinler🙏 Bu bebişler niye aşağı inmiyor ya😅 benimde rahim sımsıkı dedi fitil atarız olmadı suni istersen sezeryan dedi ne halt yicem bilmiyorum bunları yaşayıpta ilerlemez ise sezeryana dönmekte beni korkutuyor o yüzden sirek sezeryan mı yapsam diye dusunuyorum kadın olmak ne zor💆🏻♀️
Ftma1234 LadyX kafa capini olcerken yuvarlak mi gordunuz my bugun benmde oyle bakti ama bana soylemedi doktorum siz yazinca sormak istedim
LadyX Gdeniz10 yaa bunlar da bir işe yaramıyor ki ya düzenli sancıların olması lazım ya da bir anda suyun gelmesi lazım. Geri kalan fasa fiso. Boşuna beklediğimi hissediyorum.