ilifka Kızlar 7haftalik gebelikte d colefor marka d vitamini kapsül içtim ama sonradan baktı. Gebelikte içilmez yazıyor dozu yüksekmis galiba Dr um yok henüz sizlerden hiç gebelikte d vitamini hap olarak içen var mi
hatirown ilifka doktorum aynı marka 2binlik yazdı bana da değerim çok düşük(5) ama 10+4 gebeyim daha yeni iki gün önce başlattı, doktorunuza danışın bence değere göre dozu ve haftanıza göre de vermesi daha iyi bilir daha sağlıklı olur
[silindi] ilifka korkmayın bende aynı markayı kullanıyorum sadece benimki 2000 olduğu için her gün içiyorum ama dozunu önerilen şekilde kullanın fazla gelmesin.
Mrsz Doktor bana da bundan yazdı haftada 2 kullanılıyor.gebe olduğunu biliyorsa yanlış yazmamıştır.Bazı şeyler kullanılmaz diyor ama kullanılıyor doktor onay verirse.
Bsyt [silindi] canım merhaba bende bu d vitamini kullanıyorum ve eczacım her gün bir tane ilk lokmayla almamı söyledi fakat internette baktığımda haftada iki kullanılacak fln yazıyor kafam karıştı
[silindi] Accountant bende her gün içiyorum dediğiniz gibi bizim dozlar düşük olduğu için her gün bi an doktorumdan şüphelenicem yani bazı şeyler yüzünden 😂
Serap09 Accountant hayır 1 yıl kullandım gebeyken hergun kullanma kesinlikle dendi bna iki doktorumun ikiside
mavideniz9696 ilifka 6 aydır aralıksız 20000 olanını kullanıyorum bir problem yaşamadım doktorum vermişti zaten haftada iki gün
Accountant Serap09 sizin d vitamini seviyenizle benimki bir olmayabilir ilaçların mg side farklı olabilir yaz geldi diye 2 günde bire düşürdüm kafama göre diye kızdı hatta doktor