anneolucam Kızlar Selam perşembe günü tatile gidiyoruz 1 haftalığına ve tam yola çıkacağım gün adet olacağım tampon aldım nasıl kullanıyorsunuz memnunmusunuz bi yardımcı olsanızzz ilk kez kullanacağım adet boyunca tatilde olmuş olucam 😤😔😔😔
42havvanur anneolucam ben cok memnunum ipe kadar olan kisimdan vajinaya yerlestiriyorsunuz parmaginizla itmesi cok kolay zaten degisim yaparkende ipinden asiliyorsunuz🙂 benim adetim yogun geldigi icin super olandan kullaniyordum cok memnunum
Cacaege anneolucam tamponu bilmiyorum ama mens kapları var ben onu kullandım çok rahattı hiçbir sızma da olmadı doğum yapmış yapmamış gibi seçenekleri var
Budak41 anneolucam tampon hiç kullanmadım ama daha varmış tatilinize adet geciktirici hap kullansanız daha rahat edersiniz ben öyle yapmıştım adetin başlamasından 2veya 3 gün önce başlıyorsunuz hapa. Tamponla uğraşmak biraz sıkıntılı olabilir tatil dönemi boyunca
cizgilidefter anneolucam mutlaka her suya giriş çıkışta değiştirin. Maksimum 4 saat kullanın tamponu. Gece ped kullanın ilk aşamada, unutma ihtimalinize karşı. Oturur pozisyonda içinize iktirin hissetmezsiniz bir süre sonra varlığını bile
Catperson anneolucam tampon ciddi rahatlık tatilde kullanmaya başlayıp sonra bırakamıyor insan. Başlangıç için küçük boy olanlardan alın, her suya girip çıkımda mutlaka değiştirin. Yoğun günlerimde özellikle dışarda olacaksan tampon kullanıyorum ben.
anneolucam Ayy hepinize çok teşekkür ederim kızlarr ilk 3 gün yoğun oluyorum zaten sonrasında azalıyor umarım bende kullanıp becerip memnun kalırım🧐