271025 Efnanhira hayırlı olsunnnn var gibi duruyor inşallah Rabbim kucağımızı doldurur ya 🥰😍 bende yaptım bugün sabah hafif bi çizgi görünüyor ama sendeki daha net 🥰🥰🥰🤲❤️
Efnanhira Kahvedelisi yukadaki çıplak gözle net gözüküyor ama resimde düşüyor testim de bitti yenisi gelexek ama bilemiyorum
Efnanhira 42havvanur bel sırt ağrım var kaşık ara ara giriyor 2 gün içinde yaptım bu kadar net değillerdi varla yok gibi ama.bugun 3 gün bir tık koyulasfi
42havvanur Efnanhira bende bekleyeyim bikac gun bida yapayim bari mide bulantim bas donmem var agzimin ici acimsi bide adet olcak gibi agri geliyor hafiften
Efnanhira 42havvanur bende var galiba siprit test yaptım çizgi çıktı silik dün olanlar da yoktu 20 tane almıştim toplu 2gun dur yapıyorum negatif di şimdi 3dk içinde çıktı silik
Efnanhira 42havvanur bende onlar yok sırt kasik ağrısı bel ağrım var yürüdükçe dahada artıyor sol kasıkta yoğunluk olarak ağrı var ara ara kasik ağrısı girip çıkıyor ayakda kalsimda meme hasisitim var ama öle yoğun değil
sizdenbiriyim Sat 28 iki defadır kan veriyorum 2 çıkıyor göğüste dolgunluk yoğun akıntı var ama bugün yaptığım beta da yine negatif kafayı yicem artık gecikmenin de 8. Günü
Efnanhira sizdenbiriyim 10gunden sonra çıkan bile varmış ben alnı marka ile yaptım demin bariz pozitif atayım resmini