Babysiii Kızlar ilk gebeliğim 16. Haftadayız karnıma baktığımda pıt pıt atan ne acaba bilgisi olan var mı
NurAyse_nur Babysiii bebegin hareketleridir kuzum ilerleyen haftalarda duzenli olarak pit pit aran sey hickirigi olacak 😍
maco61 Babysiii benimde kızım p haftalarda pıt pıt atıyordu. Şimdi 2. Yi düşünüyorum erkek olur inşallah gönlümden geçen o
Meral_63 Babysiii benjm bebiş te kız mısır patlar gibi oluyur 🙂↕️🥹 çok güzel arada oluyur ama olmayınca tedirgin oluyorum BİSYE mi oldu diye 🥲
Hgknf-223 Babysiii benimde 16. Haftamda pıt pıt atmıştı yaa çok güzeldi o ilk hissettiğim an 🥹 ilerleyen haftalarda düzenli hissetmeye başladım şimdide kıpır kıpır maşallah minik kızım 👧🏻
Babysiii Hgknf-223 Şuan kaç haftalıksınız benimki de kız sağlıkla gelsinler inşAllah Sarı akıntınız oluyor mu benim bi kaç gündür sarı akıntım var enfeksiyon mu acaba
Ceku256 Babysiii damar atışı ritmik olur ona dikkat edin ritmik değilse bebiştirr 🫠 ben de 16 da hissetmeye başladım kızımı🩷
Zeliha_plt38 Babysiii ilk hamileliğim ve yaklaşık 12. Haftadan beri hissediyorum o kalp gibi atmaları 16. Haftadayım bende bebek hareketi olduğunu düşünsem de damar diyolar bana da 😄