Aysglgnn Normal son adet tarihine göre 28+2 haftalığız ama ultrasonda 30+5 gözüküyor böyle durumla karşılaşan varmı ? Hangi güne göre hesaplama yapıcaz bilgisi olan varmı ?
Merver Aysglgnn son adeti hesaplar doktor o irilik gelişim ölçümde her yeri farklı hafta cıkar kızım 2 hafta önde gidiyordu hep kafa ölçümü bacak kol derken hepsi farklı hafta cıkıyor doğumun adete göre olur canm önde gitmesi gelişimi önde
ZeynepKotann Aysglgnn benimde öyleydi canım adet tarihine göre 2 hafta büyük görünüyordu doğum yaptım 38+4 ile doğumda ise aynen 38 39 haftalık çıktı bebeğim ultrason bebek suyun içinde olduğu için ondan dolayı büyük gösteriyor
SuSerkan Sat tarihini baz alıyorsun çünkü ultrasonda cihazdan cihaza değişebiliyor Ayrıca ileri olsa bile sonradan o tarih son adet tarihine uyumlu hale geliyor ☺️
Aysglgnn Merver doktor kafasını bacağını vücudunu ölçtüğündede aynı hafta çıkıyor ama ben son adet tarihindende Emin’im dediğiniz gibi gelişimi önden gidiyor
Ozlemsvr Aysglgnn geçen 36+0 doktora gittim. Ultrasonda 36+4 gün cıktı. Bebeğin gelişimi ile alakalı..
Aysglgnn Ozlemsvr benimde kasıklarıma sancı giriyor adet sancısı gibi ve karnım çok kasılıyor bu haftada normalmi acaba
SuSerkan Aysedgrlikrkmz instagram ve whatsap tan da konuşalım diye davet ettiğim için 😂 bizim zaten oluşmuş bi grubumuz var sorun yok ☺️