Benimadimanne canım doktor yok orda hep asistanlar bakıyor yani her gittiğinde başka birileri olacak istediğin boş olan doktordan al sana ilk başta eline 1 kağıt verecekler adetin 2. Yada 3. Günü gidersen ilk maddeyi ogün orda halledersin bana alttan da baktılar o gün ilk madde kan veriyorsun adetin 2. 3. Günü verilmesi lazım orda hormonlarına bakıyorlar sonra usg günü veriyorlar yine alttan bakılıyor radyoloji bölümünde yapılıyor hsg de orda çekiliyor aynı gün eşin 3 gün falan cinsel perhiz yaparsa aynı hastanede üroloji doktoruna sperm testi verebilir sonra yeni adetin 21.günü tekrar kan veriyorsun sonra yeni adet döneminizde gidiyorsunuz hsg için randevu alıyorsunuz adetten 5 gün sonraya veriliyor eğer bilinçli gidersen ilk gittiğinde sperm hormon halledersin sonra usg gelirsin sonrada hag için randevu alırsın bu süreçte hormonlarına göre ilaç veriyorlar bana d vitamini vermişlerdi ben toplam 5 kez falan gittim en son hsg için gittim hsg canlı yapıyorlar sabahtan gidiyorsun ağrı kesici veriliyor öğlen giriyorsun acılı oluyor ama dayanamayacak kadar değil hsg sonrası aşılama işlemine geçiliyor amh değeriniz soerm değeriniz düşükse ona göre yol izlenir benim sürecimde hiç sorun çıkmadı eşimdede bendede benim sürecim böyle olmuştu