zeynep9523 Kızlar gebelikte terinin kokusunun değiştiğini hisseden oldu mu yani nasıl diyim ter değilde böyle vücut kokusu gibi daha önceden yoktu ama kötü bir koku değil
Nurrrrtek zeynep9523 valla bende degişti aşırı terliyorum ve kötü kokuyor sürekli duş almak zorunda kalıyorum
hnurmi zeynep9523 ay evet nefret geldi bana resmen sosyal anksiyetem oldu. Her gün duş alsam da sanki kokuyormuşum gibi
Busranur_mnts zeynep9523 koltuk altı kokusuysa trendyolda ozz doğal deodorant var krem gibi karbonatlı sıfır ter kokusu 2 güne kadar ter kokmuyor her duş sonrası kullanıyorum mutlaka Nurrrrtek
Zumruduanka160 Evet değişti önceden hiç kötü kokmazdım şimdi duş alıp roll on sürüyorum ertesi gün kendime kokuyorum hemen sinir bozucu
35Hatice Hayatımda hiç terlediğimi ve ter koktuğumu bilmem ama 30lı haftalardan sonra acayip terlemeye ve kendime kokmaya başladım inşallah doğumdan sonra geçiyodur bilen varsa aydınlatsın
Nejbir Doğum dan sonra geçiyor kızlar benim 3. Gebelik bende de hep oldu bi süre sonra geçiyor merak etmeyin