Elifmehmetemin İBB nin verdiği Yenidoğan paketim geldi bugün kızlar içerik olarak baya iyiydi bence gene işlerimi görür gelenler baya sadece park beşik içerisindeki yatak gelmedi bana
Elifmehmetemin Annekuzusu123 evet ben 22.ci haftada mi ne başvuru yaptım 153 ü arayarak şuan 37 haftalık oldum bu sabah getirdiler bazı kişilere doğumdan sonra da teslim edebiliyorlarmis
almirmomy Elifmehmetemin arayarak ne söylüyorsunuz bende aramak istedim şuan herkese veriliyor mu araştırıyolardır
Elifmehmetemin Annekuzusu123 evet ama olsun hiç yoktan iyidir gene ben zaten almıştım kıyafet vs eksiklerini herseyini bunlar bana extra oldu bı nevi
Elifmehmetemin Ayse0299 ben İstanbulda yaşıyorum bilmiyorum ki her şehirde var mı diye oturduğunuz belediyeyi arayıp bir sorun isterseniz
Elifmehmetemin Zumruduanka160 park beşik puset bebek yatağı yoktu bebek bakım seti bebek çantası 4 paket 12 li ıslak mendil sleppy 3 numara bebek bezi 2 adet 2 numara bebek bezi 1 adet bebek şampuanı bebek yağı biberon alt açma gibi bişey vardı bide bebek kundak tarzı battaniye ateş ölçer burun aspiratörü bunlar içerik olarak
Deniz12- Bnde hamileyken Tekirdağ belediyesine başvuru yapmıştım. Doğum yapıp bebeğim 9 aylık oldu herhangi bir dönüş yapilmadi. Arayıp sorduğumda zamanı geçmiş siz belediyeye gelip burdan teslim alcaktinz demişti. Öyle kalmıştı.
ABusraaaa Deniz12- Tekirdağ’da da varmı yenidoğan paketi. Ben bilmiyorum bitek doğumdan sonra olanı biliyorum oda 0+3 ay arası başvuru olacak diye biliyorum
Deniz12- Elifmehmetemin evet zaten alışveriş fazlasıyla yapıyoruz hevesle her şey kendimiz alıyoruz. Başkaları nasiplensin.
Fahriye41 Elifmehmetemin içerik bir nebze olsa da iyi Kocaeli de hepsi boş şeyler tek işe yarayan çanta ve yastığı onun dışında hiç işe yarayan yok
Elifmehmetemin Zumruduanka160 park beşik geldi yatağı yok içinde galiba kimseye de verilmedi onu ben alıcam büyük ihtimalle
Elifmehmetemin Fahriye41 valla öyle tabi gene işimi görür hepsi ben cikicagini da umut etmiyordum ama bugün aradılar geldik evde misiniz diye öyle teslim aldım aşağıya inip