Busyusad babymom2026 çok şükür sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim hayırlı olsun inşallah canım
Sans_seninle babymom2026 hayırlı uğurlu olsun canım dilerim bizde böyle güzel haberlerimizi paylaşırız
Gylcu babymom2026 hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🥰 benim de 83 çıkmıştı 3 gün kadar kala 🥰
MujganisMom babymom2026 Yaa canım benim çok sevindim adına bana da dua eder misin bende çok istiyorum anne olmayı sizin bir probleminiz var mıydı acaba kaç aydır düşünüyordunuz? 🥰
babymom2026 MujganisMom problemimiz yoktu şükür evlenince hemen denemeye başladık yani 3. Ayda hamile kaldım canım evleneli 3 ay oldu
gebelk babymom2026 canım cok sevindim saglıkla kucagına al insallah🥹🥹🥹🩷 bana da dua eder misin 2. Ayım deniyoruz 🥲 pcos bar biraz tedirginim
babymom2026 Allah hepinizden razı olsun tek tek yazamıyorum ağlamaktan 🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım sağlıkla ilerler 💕 Hepinizin güzel haberlerini alalım 💕💕💕
Busyusad babymom2026 senden de canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sona kadar gitmeyi nasip etsin banada dua et nolur 🥺🤲🏻
Zhde babymom2026 yaaaaaa gözünuz aydın canım benim eşin şimdi karnını bol bol sevsin 🙈🙈🙈😂😂çok sevindim gerçekten tüylerim diken diken şimdi bizler tahmin yapicaz sanaaaaaa 💃💃ay içimden kız geçti nedense bilemdim bak şimdi
anneyim01 babymom2026 Gözün Aydın canım benim Allah Tamamnına edrirsin Hayırlısı ile Alrsın Bebeğini kucagına 🤲🏻🌸☺️ Dualarında Unutma Lütfen bizede 🌸🩷
minismom babymom2026 cok sukur canım 😊 simdi dinlenme zamanı artık fazla bi is yapma kendini yorma bırak isler biraz beklesin senden ve bebisinden onemli degil 🤗