ipekbekir kızlar dün geceden beri adet sancısı gibi sancılar giriyor kasıklarıMA ve artıyor git gide pozisyon degiştirsemde gitmiyor devam ediyor sancılarım 😞 sizce ne yapmalıyım 35+5 im
Rumeysaozcan ipekbekir bendede oluyodu ozamanlar ay sancısı diye söylemişlerdi sürekli şiddetli bir sancın oluyorsa bir doktoruna görün erken Doğum riskin olabilir belki
ozanejla ipekbekir Korkutmak istemem bende öyle oldu diye sende aynı olacak değil ama ben 28 haftamdan beri bu ağrılar içerisindeyim ve erken doğum riskim var.. Bence bir doktora gözükmende fayda var..
ipekbekir Alinmavi tamam teşekkür ederim yazdım doktoruma haber bekliyorum bu haftalarda insan korkuyor işts erken doğumdan 😔
BesteCanerKutluzolu ipekbekir doktorunuzla konuşmanızda fayda var bu haftalarda mnemli bu tarz sancılar diye söylemişlerdi hastanede en fazla çağırıp nstye bağlarlar için rahatlar
ipekbekir BesteCanerKutluzolu evet yazdım hemen gel dedi agrılarımda hafiflemedi nst ye baglanıcam bakalım ne olucak 😞
ipekbekir ozanejla evet doğru diyosunuz bel agrılarım da çok zor bide çatlı’larımda çok ağırlık hissediyorum yürürken ayaklarımı açarak yürüyorum resmen kanala girmişte olabilir bebek aslında kontrlmm yarın bakalım ne olucak daha bağlanamadım nst ye