Gizem3598 Kızlar aşılamaya gireceğim sizden dua istiyorum lütfen. Kimin duasının kabul olacağı bilinmez. Rabbim inşallah hayırlısını ve kolayını nasip etsin. Tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸🌸♥️
Kukoss Gizem3598 Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ vezurriyyâtinâ kurraye a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n) Oku canim girmeden bol bol
Kukoss Gizem3598 Onlar, “Ey rabbimiz!” derler, “Bize mutluluk getirecek eşler ve çocuklar bahşet; bizi günahtan sakınanlara öncü yap!”. Furkan 74
Ayseguls_baby Gizem3598 dualarım seninle canım Rabbim en kısa hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻❤️
visnelicheescake Gizem3598 Rabbim inşallah elinizi kolunuzu boş çevirmesin size hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede pozitif gebelik testini görmek istiyoruz rabbim en güzelini versin sana canım 🥹
Kukoss Gizem3598 ben transfer doneminde ezberleyip masada da okumustum :)) Allah kucagini sağlıklı hayirli bebisle doldursun ❤️
Gizem3598 Ayseguls_baby çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah tüm isteyenlere versin Rabbim 🤲🏻🤲🏻♥️
Ayseguls_baby Gizem3598 Amiin kuzum 3 sene beklemiş biri olarak bütün dualarım anne olmayı isteyenlere ❤️ yaşayan bilir 🥲❤️
Sezei Gizem3598 Rabbim emeğinizi çabanızı boşa çıkarmasın inşallah kuzum dualarım seninle hayırla sonuçlansın inşallah ♥️💕