kaktuscicegi_ Yenidoğan bebeğiniz için hangi ıslak mendili be nemlendirici ürünü kullandınız veya kullanmayı düşünüyorsunuz ? Birde vücudunu sabunla mı yıkadınız hangi sabunu kullandınız ?
Talentedmom kaktuscicegi_ ben temizleme pamuğu aldım şampuan ve losyon olarak da temiz içerikli Ecowell tercih ettim
Elifee kaktuscicegi_ ben iki çocuğumda da mustela kullandım çok güzel bunda da mustela kullanacağım şampuanı losyonu bebek bakım yağını ondan aldım
nurssmom kaktuscicegi_ papatyalı şampuan ve pişik kremi harici rossmanın babydream markasını kullanabilirsiniz içerikleri temiz ve fiyatları uygun
kaktuscicegi_ Talentedmom temizleme pamuğu aldım bende ilk başta ama herkes pamuk yanına ıslak mendilde almış gibi gördüm kafam karıştı
kaktuscicegi_ Elifee mustelanın bir avokadolu nemlendiricisi birde sarı yağını gördüm başka var mi bilmiyorum hangisini tavsiye edersiniz ? Şampuan olarak mustelayı aldım
Talentedmom kaktuscicegi_ ben burda post açtım ıslak mendil için ama çoğu insan pamuk önerdi o yüzden pamuk aldım ben de kız bebek olunca bir de çok hassas oluyormuş o yüzden onu kullanacağım
Elifee kaktuscicegi_ ben avakadolu olanı kullandım konak galan oluşmadı vücuduna da sarı yağını kullanabilirsiniz banyodan sonra
kaktuscicegi_ Gulcan_15 bebek yağı mı almalıyım yoksa nemlendirici mi arasında çok kararsızım. Mustelanın avokadolu balsamı ile bebek yağı dikkatimi çekti ama ne farkı var nasıl oluyor bilmiyorum. Diğer markalar ile ilgili de hiçbir fikrim yok açıkçası