Sementa63 Kızlar 12 haftalık hamileyim 3-4 gündür lavaboya gidince afedersiniz yoğun sümüksü beyaz akıntı geliyor yumurta akından daha yoğun sanki bu normal mi yoksa doktora gidecem önceleri bu akıntı yoktu lütfen bilen es geçmesin
Seyma63_ Sementa63 enfeksiyon kapmış olabilirsiniz veya rahim büyümeye başladığı için akıntıda artış olabilir
ifott Sementa63 benim de var sarı sümüğümsü, ama enfeksiyon temiz çıktı kanda idrarda o yüzden önemsemedim. Nolabilir ki??
Sementa63 Seyma63_ Enfeksiyon için iki defa idrar kan verdim bişey çıkmadı ayrıca enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı hergün iç çamaşırı değiştiriyorum ve abdest alıyorum kuru bırakıyorum
Urasveannesi Sementa63 hiç belli olmuyor maalesef hamileliğim boyunca 4 kez enfeksiyon kaptım o kadar dikkat etmeme rağmen akıntı dışında hiç bir şikayetim yoktu doktora görünmen daha sağlıklı olur
Seyma63_ Sementa63 her enfeksiyon kaşıntı yapmıyo canım bende de vardı ama kaşıntı yapmıyodu bol bol su içerek düzeldi
diyetisyen1anne hamilelikte akıntı artışı oluyor ama enfeksiyondan ayırt etmek için doktora gitmek gerekebilir
Sementa63 Urasveannesi Acile mi gitsem yoksa kadın doğuma mı özel hastane yok tıp merkezine cuma günü gitmiştim muayene için
Babysiii ifott Merhabalar kaç haftalıksınız bende de var sarı akıntı ama çamaşırda sadece pencereye vs. Gelmiyor
Seyma63_ Sementa63 rahim büyüdüğü için akıntı da artmış olabilir için rahat etsin bir doktora görün yine de
Sementa63 Seyma63_ Acile mi gitsem kadın doğuma randevu çok zor bulunuyor özel hastane yok tıp merkezine de geçen cuma gitmiştim