Havvaagar Milos karbonat çamaşır suyu diş macunu idrar kaynatma vs vs. Internette ne gördüysem yapmıştım hepside pozitif çıkmıştı ama gel gor ki hastane sonucu negatif. Iki üç ay sonra hamile kalmıştım ama 🤗 yani inanmayın oyle şeylere çok saçma şeyler 😑
omerhalis Milos camasir suyu ,karbonat her testi yaptik merak ettik arkadasimla regl gunumu geciyodum ve tam tersi cikti hamile degilmisim gibi yani sonra kan testi yapinca 5 haftalik hamileymisim inanmayin bence kan kesin sonuc 😊
Nurrrrr Yaa bişey sorucam ben şimdi denedim köpürme derken nasıl olucak ki ben 15 saniye bekledim böyle üstü beyaz beyaz köpük oldu ama böyle kabarmadı anlamadım şimdi hareketlenmesimi lazım 🙄
melegiminannesi EĞER İDRARDA COK ASİT VARSA BU ÇAMAŞIR SUYUYLA BİRLEŞİR VE KÖPÜRÜR BEN VE HAMİLE OLAN DİĞER ARKADASIM YAPTIK BENİM KÖPÜRDÜ ONUN KÖPÜRMEDİ HALBUKİ İKİMİZDE HAMİLEYİZ BÖYLE ŞEYLERE BENDE İNANIRDIM AMA 1 2 KEZ DEN SONRA YA BU NE Bİ KÖPÜRÜP Bİ KÖPÜRMÜYOR DEDİM. SİMDİ GİT KOLA İC SONRA YAP BUNU KÖPÜRÜR AMA SU İC ERTESİ GÜN ASİTLİ BİSEY YİYİP İCME KÖPÜRMEZ. İNANMIYORUM ARTIK BEN SİZDE İNANMAYIN LÜTFEN🙋♀️
Yaseminn0 Sizin için şuanda deneyeceğim. 4+2haftalık gebeyim bakalım olacak mo😂 daha önce bende meraklandım yaptım o zaman hamile değildim bakalım şimdi çıkacak mo😂😂😂😂
Safura57 Kızlar bende üç haftalık gebeydim şüphelendim hamile oldugumdan sürekli midem bulanıyordu hafta sonu oldufu içinde test alamamıstım annem aspirin at idrarının içine eger köpürmeden dibe çökerse ve dagılırsa hamile degilsin ama ufak kabarcıklar cıkarıp aspirin yok olursa hamilesin demişti bizim zamanımızda test yoktu böyle bakardık demişti denedim ve köpürüp dagıldı pazartesi kan verdim hamileydim cok şükür şuan 20 haftalık olduk bile deneyebilirsiniz