Merhaba kızlar, geçen hafta salı günü acil bir şekilde doğum yaptım. 2,5 yaşımda oğlum var ancak yazabildim🙈
Ben baştan beri normal doğum istiyordum. Öyle anlaştiydik ve öylede ilerlediydik. Sonra oğlum 36 haftadan beri ters döndü. Bende çok üzüldüydüm ama kendimi artık sezaryana odaklanmıştım.. çünkü kafamda normal olarak hazırlamiştım.
Neyse çarşamba güne 39+1 güne gün aldıydık.
Benimde pazar günden beri ara ara gelen sancılarım vardı ama bir şekilde ilerlemiyordu.
Pazartesi gece de uyumaya çalışıyordum ama ağrım vardı, sonra tam gözümü kapattım suyum geldi gece 02:00’de. Bizde hastaneye gittik. Suyum hala geliyordu ve bebek kakasınıda yaptığını düşünüyolardı. Bende o ara sancılar çekiyorum hafif ama ilerlemiyordu. Ekibi hazırladılar ve sabah 10:00 civari gibi sezaryana aldılar. Çok şükür ikimizde sağlıkliyiz🤲
İlk sezaryana göre çok çok kolay geçti mashAllah diyelim. Doktorlar bile şaşırıyordu bana direkt ayakdaydim hatta kızıyordu. Şimdide iyikide böyle oldu dedim🤲
Bu arada ilk doğumum Turkiyede özel hastenede olduydu ve bu yurtdışında. Gerçekten çok çok memnun kaldım🌸
Biz ellendik sıra sizde