beyazkelebek97 Kızlar net bilen birileri yok mu bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorum . Devlet hastanelerinde, şehir hastanesi vs epiduralli normal doğum yapılmıyor mu?
aysenuraskin beyazkelebek97 Ankara Etlik Şehir hastanesi takipliyim doktorun uygun görmesi durumunda yapıldığını söylediler.
diyetisyen1anne her hastanede farklı uygulama. çoğunlukta yapılmıyor, nadiren yapanlar var. forumdaki eski gönderiliri araştırın yapılan hastaneleri bazı arkadaşlar yazıyor kendi illerindeki, kendi hastanenize gidip sorun.
beyazkelebek97 aysenuraskin bende etlikte takipçiyim ama doktoruma soramadım daha doğuma çok var diye. Hani ilacı kendimiz parayla alıp gelsek yaparlar mı acaba o bile uyar bana😊
aysenuraskin beyazkelebek97 Gebe okuluna katılmıştım orada durumunuza bağlı olarak yapılıyor hatta suda doğum bile talep edebiliyorsunuz uygunluğuna göre
beyazkelebek97 aysenuraskin ciddi misin mükemmel bir şey ben çalıştığım için gebe okuluna katılamadım odaları falan gezdiniz mi nasıl , tek mi kalınıyor biriyle beraber mi
aysenuraskin beyazkelebek97 Doğumhaneyi gezdirdiler sancı çektiğiniz odada doğumunuzu yapıyorsunuz doğum sırasında refakatçinizi çıkarıyorlar. Sonrasında servise alınıyorsunuz müsaitlik durumuna göre oda veriliyor bize ebeler inanın oda takılacağınız son şey olacak dedi.
aysenuraskin beyazkelebek97 Minik kızım olacak inşallah 37+6 yım şuan. Sizin kaç hafta cinsiyetiniz nedir
Herseydenbiktim aysenuraskin Bana da ebe doğumhaneyi gezdirme teklifinde bulunmuştu bende kontrolden sonra geleceğimi söylemiştim ama moralim bozuk oldugu icin eve gitmek istedim hemen, haftaya tekrar kontrolüm var acaba gitsem söylesem gezdirirler mi?
Asl1_q Bende epidural iğnesi istiyorum ama heralde devlette o iğne yok ücretli olarak dışardan getiriyoruz diye biliyorum doğru mu acaba
aysenuraskin Asl1_q Hangi hastane olduğuna bağlı Ankarada şehir hastanesi olduğunu söyledi. Doktorunuz ile bir görüşün isterseniz