Shr972 sibell77 aslında benim de 8 Şubattı ama doktor 10 Şubat olarak değiştirdi ultasondan kaynaklı galiba. Muhtemelen yakın zamanlarda kucağımıza alacağız yavrularımızı inşallah sağ salim gelirler 🌸 Ben de merakla bekliyorum nasıl olacağını
koseleyla canan_55 canan_55 inşallah ne heyecanlı yarın 8. Haftama geçiyorum bakalım cinsiyet ne olcak 🥰
koseleyla canan_55 ya ben kızım da tam 16. Hafta da öğrendim ama bazıları diyor ki 13 14 hafta da da öğrenebilirsin falan
yavrumunannesi96 Tubaaslnkzl çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Maşallah sübhanallah 😇 İnşallah çok iyisinizdir sizde bebişte. Biz halâ yola devam. 36+5 bakalım nereye kadar 😂🤷🏼♀️
Tubaaslnkzl yavrumunannesi96 acil sezeryana alındığım için korktum çok kastım kendimi şimdi onun acısını çekiyorum haricinde ikimizde iyiyiz şükür💕💕
yavrumunannesi96 Tubaaslnkzl Merhabalar 😇 Bizde elendikkkk 😇 bebiş ters durduğu için sezaryen planlandı. Sağlıkla büyütelim inşallah
Tubaaslnkzl yavrumunannesi96 aaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 uykusuz gecelerin ilk günleri için şimdiden kolay gelsin 🥰