DuruDefne_mommy Gokturkmom_ SAT 26 Şubat tahmini doğum 3 Aralık ama sezaryan olacağım için Kasım ortası 💖💝🌸
moonmom1 Ya benim anlamadığım bir şey var battan mi hesaplamaliyiz sattan mi? Benim adet döngüm çok uzun olduğu için sat’tan hesaplayinca bayağı büyük oluyor bebiş ama bence o kadar yok. Henüz doktora gitmedim 2 gün sonra randevum
Sym_123 Seyma190623 birde biz cinsiyeti hala öğrenemedik ilk erkek dendi emin olmamakla birlikte sonra kız dendi en son erkeğe benziyor dendi hala öğrenemedik.İstanbuldan doğuda bir İlçeye tayinimiz çıktı 1 ay olmadı geleli merkeze gidince net gösterirse öğreneceksin bakalım 😄
Seyma190623 Sym_123 yaa hayırlısı olsun inşallah ben istanbulda oturuyorum burda çok iyi bi doktorumuz var özelde gerektikçe ona gidiyorum cinsiyet içinde ona gittim 12+2 de erkek olduğunu şak diye söyledi 15 haftadayım değişmedi dahada değişmez heralde 😆
Shr972 Der_yaa anladım sağlıkla sihhatle alirsin inşallah kucağına. Benim ilk olunca bilmiyorum nasıl olacak biraz normal doğum korkutuyor beni bakalım en hayırlı neyse o olsun 🙏🏽
Der_yaa Shr972 benide aksine sezeryan doğum korkutuyodu ısrarla normal doğum istedim 24 saatte normal doğum sancısı çektim yani
Shr972 Der_yaa işte o kötü oluyor ya baştan belirlenebilse bu doğum şekilleri boş boşuna sancı çekildiğiyle kalınıyor
Der_yaa Shr972 bnm çatı kemiği darlığınfan olmadı bi türlü bn direttim normal doğum için Dr kırmadı beni
Shr972 Der_yaa benim çatı muayenesine daha çok var ben de merak ediyorum bu çatı darlığının vücutta belirli bir belirtileri var mı yoksa sadece muayene ile mu anlaşılıyor
Der_yaa Shr972 bnce onu altan muane ile anlıyorlar hani bi belirtisi var mı bilmiyorum eğer çati kemiği ağrısı ondan dolayı ise bnm bu gebeliğimde mahvediyor beni birinci gebeliğimde de aynı şekilde mahfetti beni