elifasaf1 5 haftalık hamileyim tatile çıkacağız tatili önceden ayarlamistik. Denize girsem sıkıntı olur mu daha çok yeni olduğu için biraz tedirginim
RiRi22 elifasaf1 denizde bişeu olmaz. Ortak havuza girmesen iyi olur. Enfeksiyon riski col yüksek havuzlarda
aselbalim elifasaf1 canm bende şuan 9+4 haftalık hamileyim ve tatil yolundayim deniz için sorun olacağını düşünmüyorum havuzuda otel veya apart değilde kendimize ait havuzu olan bı ev tuttuk rahatlıkla girebileyik diye sende o şekilde yapabilirsin
asil15 elifasaf1 canım normalde tutunma aşamasında olduğu için ilk 12 hafta hem deniz hem havuz onerilmiyor diye biliyorum doktoruna danissaydin keske
cizgilidefter elifasaf1 su çok sıcaksa girmeyin maalesef enfeksiyon riski olabilirmiş. Ben antalyadayım doktor tanıdıklarım çok dikkat et dediler ben de 5 haftalığım. Birde deniz sınırındaki ipler bakteri yuvasıymış oraya gidip oturmayın tutmayın bile.
erkekannesi__ Deniz değil havuz yasak. Kendni yormadan atlamadan zıplamadan sakince yüzebilirsin aksine çokta faydalı doktor riskli gebelik değilse öneriyor. Bende tekneye gitmiştim 12. Haftada
Ozgekiz elifasaf1 ben ilk bebeğime hamileyken, üç hafta boyunca her gün girdim denize (hafta sonları hariç). Çok da güzel bronzlastim🤭 bu gebeliğimde taşındık deniz kenarindan, havuz var sitede ama giremiyorum 😊 denizden bir şey olmaz demişti doktorum
Sayke elifasaf1 ben 5 haftalıkken havuza girdim. Bir hafta hergün. Bişey olmadı ama sonrasında öğrendim ki havuz zararlıymış. Denize girebilirsiniz. Güneşin çok yakıcı olmadığı saatlerde.. ve mayonuzu değiştirin. Islak kalmasın. (Doktor söyledi)