Talentedmom iknrkc yok yaparsın zaten hastaneye gidince hemen doğum başlamaz 10 santim açılmayı bekleyecekler o ara yaparsın temizliğini sıkıntı olmaz
Selim_Alparslan Talentedmom Valla o sanciyla onunla nasil uğraşacak kuzu ya 🤭 ben ilk doğumdan sancidan gözümü açamadım her yerim uyusmustu 😵💫
Zeynepkab fatmadmrzn o sırada 12 gün önce nişanı gelen ben 😅 Şu doğum işlerinden bişey anlamadım gitti herkes de bu kadar mı farklı olur
hepoyleolurzaten__ iknrkc nişanı bilmem ama suyun gelir gelmez hemen sancın gelmiyor benim suyum gece gelmisti anlamadım aksam 6ya kadar devam edince anladim suyum olduğunu o sekilde doğuma alındım sancim yoktu
hepoyleolurzaten__ iknrkc benim gece az birsey gelmiş onda akıntı sandim öğlen gibi de tam oturucakken birşey boşaldı baktim iç çamaşırım ıp ıslak dedim altima isedim kssin 🤣 tuvalete gittim pesine bir daha su geldi kokladim idrar kokmuyordu bütün gün boyunca devamlı suyum geldi artık dedim bu kesin su idrar falan degil hastaneye gittim ilk karından bakıldı bebegin suyu normal dedi gel alttan bakalım dedi parmakla kontrol ederken baya bi su boşaldı böylelikle doğuma alındım 😄 anlıyorsunuz aslında anlasilmicak gibi değil kimisinin tek seferde komple boşalıyor kimisinin benimki gibi az az geliyor anlaşılıyor ama idrar kokmuyor çünkü
Selim_Alparslan Talentedmom evet her duş sonrası temizlik yapmak daha mantıklı ben lazerliyim allahtan kılla ugrasmadım sadece ufak tefek cikiyor 3 5 tane oda hemen weet jel bar ile 1 dkkada yok oluyor 🤭
Balbebek012 iknrkc ilk doğum hemen olmuyor ama şu var son ayda zaten sık sık muayene oluyor doktorun dediklerine göre hareket edebilirsiniz ben üç normal doğum yaptım ve hepsinde temizdim çok şükür
Seelinimo Ya bende şundan korkuyorum, benim bel ve karın ağrım oluyor hemde kasılma ile birlikte. Nasıl anlayacağım gerçek doğum sancısı mı yoksa ne… düzenli düzensiz olayından hariç bir şey söyleyin bana çünkü yalancı sancılarımdan da düzenli gelenler oluyor