2kizanne Kızlar normalde turşu ile aram iyi değil ama turşu suyu ve turşu bimde satılan var ya hepsini oturdum yedimsuyun da içtim birşey olurmu
Moz 2kizanne ben de öyleyim salatalık turşusuna düştüm.Kaset test yapmadan önce de dolaptaki salatalıı turşusuna saldırdım sonra şüphelendim gebe olabilirim diye😅Üstüne limonlu su için tansiyonu dengeler
2kizanne yagizinannesii ay canım istiyor hemde çok eşime bile yazdım yarın gelirken gene al bunla doymakdik dedim sjsns
nuriyegcl Ay benimde öyleee 😂 ekşi ve turşuyla hiç aram yoktur meyve suyu içer gibi turşu suyu içiyorum gurme oldum artık biminkini begenmedim kavaklıderenin turşusu çok güzel kütür kütür tavsiye ederim 🤦🏻♀️😂
minimalmom nuriyegcl Bende File de satılan çubuk salatalık turşusunu öneririm. Gerçekten aşırı iyi. Ama dikkat çubuk turşusu olacak sadesi o kadar iyi değil🫠
Ppatya60 nuriyegcl bende öyleydim sürekli turşu ekşi elma erik yiyordum ilk zamanlar ama cinsiyetimiz erkek 😅
minimalmom 2kizanne Turşu gerçekten çok lezzetli mutlaka deneyin derim. Çubuk turşusu ankaraya özgü oluyor. Ankaradaki kadar güzel gerçekten. Denerseniz haber verin banada☺️
2kizanne nuriyegcl olur vala rabbim gene hayirlisin versin gönlümden geçen erkek ama hayırlısı bakalım 3 kız annesi mi 2 kız bir oğlan annasim mi olacagim
nuriyegcl 2kizanne Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin sağlıcakla kucağınıza alın insallah 🙏🏻💖
nuriyegcl 2kizanne merhabaa 💖 belli olunca cinsiyetler toplaşalım demişiz unutmuşuz belli oldu mu cinsiyetinizz 🥹🫶🏻