ikibebisannesii_45 GizemHamza34 maalesef toz bir gün sonra bile oluyor. Her gün bezle gezsek anca yani😂
Esra11_10 GizemHamza34 😂gerçekten cuma günüydü bide Allah herkese kolay doğum nasip etsin ben öldüm dirildim ama olsun 😂
Eekeayse GizemHamza34 doğum ekim ayında insallah Biz de evi boyattik, koltuk sandalye hali yikama ev temizliği, ufak tefek tadilatlar ve daha bi sürü ivir zivir valla öldük ya 🥸 Bebisle yapamam diye hicbir seyi erteleyemiyorum da 😂
Ozgekiz GizemHamza34 ah maşallah 🥰 azıcık kalmış💐 ben yatıyorum, 36. Haftamda temizlikçi tutarım diye düşünüyorum… Kendim yapamam, eşimden de ince ayrıntı temizlik bekleyemem 😇
Ozgekiz GizemHamza34 daha 28-29 lu haftalardayiiim🥹 doğurmama yakın detaylı girilsin istiyorum. Şu an yavaş yavaş çekmece içlerini düzenliyorum. Günde bir cekmece gibi. Dolap içleri çok düşündürüyor zaten beni 🤦🏻♀️ mutfak dolaplarını silmiştim günde bir iki şeklinde ama kirlenir heralde o zamana kadar 🥹
GizemHamza34 Ozgekiz anladım evet kirlenir ama dediğin gibi dolap içleri vs yaparsan rahat edersin iyice ağırlaşmadan