SeydaCn Yatarken bir tane içiyorum sabahları rahat oluyo ama akşama doğru tekrar mide bulantısı kusma yaşıyorum öğleden sonra da prilam almayı denedim ama pek işe yaramıyor
Yeeso SeydaCn ben gece yatmadan 2 tane yutuyordum şimdi 1e indirdim gün içinde rahatım ara ara akşam üstüne doğru bende de oluyor bulantı ama sürekli değil arada oluyor
DuruDefne_mommy SeydaCn 2 tane kullanmama rağmen maalesef 15 haftaya kadar kusarak kilo vererek devam ettim.Hiç geçmeyeceğini düşündüğüm bulantılar 15.hafta ile birlikte son buldu.Bazen dayanılmaz bir hal alıyor ama biraz sabır 🙃
emirmom SeydaCn akşam 2 tane içiyorum Az önce kustum daha söyleyeceklerim bu kadar hiçbir etkisi yok gün içinde de kusmasam dahi bulantı hissi oluyor hep
zehra_6327 Bende de aynı şekilde oluyo icmeme rağmen kusma bulantım hala devam ediyor ve gittikçe de kilo veriyorum anlamadım bir türlü
SeydaCn Nasıl kullanıyosunuz ilacı doktor bana bişey demedi eczacı halsizlik yaptığı için geceleri almamı söyledi sadece
2melekannesi_ SeydaCn ben böyleyim ya gece 2 alıyorum uyumadan önce sabah kalkınca rahatım kahvaltı falan az da olsa yapabiliyorum ama akşama doğru artık ne yesem çıkıyor gün içinde ilaç alsam da fayda etmiyor 😕
SeydaCn 2melekannesi_ Bende öyleyim ya öğleden sonra da ilaç alıyorum iki gündür akşamı rahat ettirir diye yinede kusuyorum hala
Mrsz Ben prilamdan da ağırını kullanıyorum yine fayda etmiyor .Dayanmaktan başka çare kalmadı.Bulantı düzeyine göre etki ediyor ilaçlar.Hafif orta düzeydekileri kesiyor mesela prilam ama ciddi bulantı varsa kesmiyor.
Sultansultis SeydaCn gece iki gündüz iki alıyordum bir dönem en etkili doz bu gittikçe arttırman gerekebiliyor doktorunla konuşup dozu artırmalısın