2kizannesi30 İlişki esnasında kanamm olmuş farketmedik eşim duşa girince farketti ve lavobada az bı geldi başına gelen varmı yarın acile mı gitsem yoksa takıp mi etsem
burshka 2kizannesi30 acile git ne olur olmaz belki kasilmadan kaynaklı olmustur işini garantiye al ama umarım iyidir bebisin🧿♥️
Gulfmogz Naznaz 2kizannesi30 bence doktorunla görüş takipi bekleme kafanda icinde rahat olur en azından
tatlibebegim_ 2kizannesi30 benden de ilişkiden sonra kan gelmişti ama leke gibi pembemsi hareketleri vardı içim rahat etsin diye acile gitmiştim doktor ilişkide lekelenmeyi normal kabul ediyoruz demişti ama siz normal kanama dediniz bence gidin içiniz rahat eder en azından
2kizannesi30 tatlibebegim_ kıpkırmızıydi anlamdım hiç devam ederse gidecem o an geldi 2 kere lavobaya gittim birşey yok
Eyllo Ben 14 haftada geldi ama kahvemsi akıntılıydı doktorumla görüştüm her ihtimale karşılık cinsellik yasaklayıp 2 hafta sonra takip etti sorun yoktu dikkat et cnm
minimalmom 2kizannesi30 Takipli olduğunuz hastahaneye gitmekte fayda var bence. İhmal etmeyin ne olur ne olmaz
Smyr_97 2kizannesi30 benimde basima geldi gttim bi sıkıntı olmadi ama sen icin rahat etmediyse git benimde 8 9 haftalikkendi 3 4 gun kan gelmisti
Eyllo 2kizannesi30 canım kırmızıysa doktora gitmelisin korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah ilaç verirler en azından tehlike varsa 🙏🏻