ceydans Erken gebelik testi silik çıktı beta verdim 5/2 betam 106 çıktı değer düşük geldi sizlerin kaçtı ? Geç döllenme midir ?
daslan ceydans reglime 3 gün kala 129 du perşembe günü yaptırdım. Yarın tekrar baktıracağım yükselmiş mi diye. Bence sende tekrar bi baktır canım
hepoyleolurzaten__ ceydans geç dollenme olabilir benimde son adet tarihim 8 haziran ama gec dollenme olmus 7 haftalik gozukuyorum ultrason da
minikalpp ceydans hiç stres yapma istersen hemen yarın aynı laboratuvarda tekrar beta baktır. Yükseliyorsa inşallah sonuç güzel olur
ela1128 ceydans benim de son adet tarihim 25 haziran 4+9la kan verdim 11095 çıktı çok yüksek değil ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum🥹
ceydans minikalpp 2. Bebeğim olcak . Pıhtılaşma sorunum var o yüzden iğne kullanmak zorundayım. 6haftalık olcam Salı günü o zamana randevu aldım . O zaman cıkcak hersey bakalım durumlar nasıl:)
ceydans minikalpp regl göre bugün 6haftalık . Karnımdan bakınca kese göremediğini söyledi beta istedi yarın tekrar çağırdı??
nuriyegcl Reglim 6 gün geciktiğinde 91 le öğrendim geç döllenme olmuş benim sizinde gayet iyi endişelenmeyin 💖
ceydans nuriyegcl benim de 7 gün gecikme 106 . Geç dolleme demek ki benimde bende zaten geç dollenmeden süphe etmiştim
ceydans nuriyegcl regl göre bugün 6haftalık . Karnımdan bakınca kese göremediğini söyledi beta istedi yarın tekrar çağırdı??