Baklavaseverim Meliss00 ben adetime 6 gün varken temizliğim daha 11 gündü 18-21 de bir olurum kahverengi lekelenmem oldu hemen test yaptım testte silik çizgi görmüştüm beta 12 çıkmıştı ama doktorum o zaman yüzde 99 yumurtlama zamanın demişti şans eseri kadın doğuma gitmiştim yani olacağından emindim diyebilirim ona güvenerek yapmıştım testi 🤣🤣
aytuljddfffg yavuzayse yapmadım çünkü daha önce 10 gün gecikip regli olduğum olmuştu üzülmemek için bekledim :)
Gullu1094 Meliss00 benim adetime 20 gün fln vardı benim bulantı kusma baş donemesi bide kasıkta batma vardı öyle bildim test yaptığımda ise hafif silik tarzında vardi gidip kan verdim hemn çıktı kanda 13.7 ile öğrendim ins seninde vardır çok uyumak snra kasıkta iğne batıp çıkma gibi belirtin var ise hamilelikten suphelenmelisin
Gullu1094 meliisssi ewt 3 cu gebeliğim olunca brz sezdim bsylerden belirtilerde vardı ama ben belirtileri pek onemsememistim snra sürekli olunca dedim test yapaym testte görünür görünmez vardı gidiyim en iyisi kan vermek dedim kan verdim Dirk çıktı kanda
selennnyum Meliss00 bende bugün oldum, o gün test verdipimde sonuç 1.20 idi zaten ama başlamamıştık bile, o zaman eylülden itibaren başlıyor muyuz :)))
olivia77 Reglime 6 gün kala erken gebelik testinde aşırı silik bi çizgi gördüm ertesi gün yani bugün kanda 14 le öğrendim
Meliss00 selennnyum Bende kan verdiğimde 1.7 sanırım sonra zaten oldum bakalım eylül uğurlu gelir umarım oğlumun senesi doluyor umarım kardeşini yollar bize
0904Bahar- Meliss00 3 haftalıkken oğrendim ovulasyon testi üst üste cift cizgi verdiği için gebelik testi yaptm ve cift cizgiyi gordum herhangi bir belirti olmadı oğrendikten haftalar sonra uyku başladı
selennnyum Meliss00 evvet bizimde senesi 9 eylül, tamda o gün yumurtlamam gözüküyor, geçen gün eşimle baktığımızda farkettik.. uğurlu olsun, ne zaman istiyolarsa gelsinlerr..