Alegria 9 haltalığız. 37.0 37.5 bucuk ateş oluyor başka halsizlik fln yok. Doktora diyorum normal diyor 38 çıkarsa ilaç içersin bakarız sonrasına. Bir çok yakınım ilk trimesterde yükseliyor ateş normal diyolar bilemiyorumm. Yaşayan varmı??
Gzde_defne Alegria ben yaşamadım canm ama 37.5 çok değil ılık duş al birde bu ara üşüttün mü ceryanda falan kalmış olabilirsin parol al istersen yatarken iyi gelecektir
Alegria Gzde_defne çoksağol canım, üşütmüş ola bilirim evet ama tahmini 1 hafta önce de 2 gün inmemişti 37 37.5 tan
Gzde_defne Alegria gebelikte ani ateş basmaları oluyor ama sürekli olan bir ateşse üşütmüşsündür dışarıya çıkmamaya çalış havalarda sıcak.Birde gebelik belirtileri kişiden kişiye çok değişiyor mesela ben de 10 haftalığım hala adet olacakmış gibi bacak ağrım oluyor sabahları.Seninde ateş gebelikle alakalı olabilir çok yükselmediği sürece dert etme
Alegria Gzde_defne tamam canım çok sağol. Evet doğru mesela benim de bunun dışında hiç bi ağrım yok, mesela mide bulantısı fln da yok. Her kişi farklı geçiriyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah