ErsBegAs DuruDefne_mommy SuEr_Tu1512 vanilya_kokusu [silindi] Talentedmom Eliffbaby Zge12 altayimmm25 Morrinah Selim_Alparslan Anneoluyorumm00 ReyHalVe21 Aiiiyyy ben burayı yeni görüyorumm eveet Aslan pşa doğdu 29 günlük oldu bileee 😍🧿 ıkınıyo şimdi yanımda hahaha 😍❤️ teşekkür ederm ya nasıl da güzel düşünüp yazmışsınız seviyorum hepinizi @[silindi] seni bir ayrı 😍🤣
Eliffbaby ErsBegAs ayy çok heyecanlı o büyük gün geldi sonunda darısı bize hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🐣🤩🌸💗
Selim_Alparslan ErsBegAs Memleket meselesine dönüştü 😅 İnşallah sağlıkla doğmuştur kucağına almışsındır 🌸
SuEr_Tu1512 ErsBegAs Biliyoruummm bazen instadan görüyoruuumm 🥹 Benim daha 45,50 günüm varr😮💨 Zaman geçmiyorrrrr😟
[silindi] ErsBegAs ay daha dün aslan makata döndü diyordun yarın 1 aylık oluyor bile, zaman ne hızlııı 🥲 ErsBegAs seni bir ayrı 😍🤣 🥹🥹💜💜
Anneoluyorumm00 ErsBegAs bizde seni canım ❤️ maşallah zaman çok çabuk geçiyor sağlıkla büyüt canım 🩷❤️❤️🌸
Eliffbaby ErsBegAs yorumlarda görüyorum seni bi aylık oldu bebişim diyorsun maşallah çook hızlı geçiyor zaman böyle görünce ama benim doğuracağım zaman hâlâ gelmedi 😂 38+6
[silindi] ErsBegAs öyle oluyor valla kız benimki 9 gün sonra 8 aylık oluyo yaaaa çılgınca değil mi kız? Çoluğumuz çocuğumuz var şaka gibi 😂😂😂
ErsBegAs [silindi] hahha geçen eşimi korkuttum çoluk çocuğa karıştın şu yaptığına bak diyor 🤣 overthink yaptım biraz hahahhaa
eslem2121 ErsBegAs konudan bağımsız aikom baş harflerinizi koymuisun bende merak ediodum galiba adın begüm