Selmagkk Kızlar özel ihtiyacınızı gideripmi gittiniz epilasyon vs hemen çıkıyor öylede gidilmez sonuçta en az 1 gün kalınıyor sancı olmasına rağmen bile duşunuzu alıp işinizi halledip nasıl oluyor o an stresle aklınıza gelmiyormu
Masalceylan Selmagkk sancı gelince hemen doğum olmuyor sonuçta hazır gitmek daha iyi hem sıcak su doğumu da kolaylaştırıyor dha iyi oluyor
Kaderyusuf Selmagkk 37 nin sonunda de ağda yaptırdım 39 da doğum oldu zaten 8 günde tek tük çıkmıştı onları da Duşa girdim jiletle hallettim.
sibelipek3101 Selmagkk bana duş al doğumun hızlanır demişti ebem Hastaneye gittim yanima da kurutma makinesi ni falan da almıştım ordaki ebe ye sordum hayır dedi izin vermedi usutursun dedi yoksa banyoya girip su tutacaktim vücuduma iyiki de izin vermemiş ben de sürekli bir öksürük olmsutu
sibelipek3101 Selmagkk eldivenle temizle canım temizleyebildigin kadar kimse senin kilimin tütünün umrunda olmuyor sen utanma doğal seyelr nunlad olduğu kadar.
T-159 Selmagkk kız illa wyni gün temizlenip gitmene gerek yokki ben zaten sıcak oldihi için hergun duş alıyordum uzadı ise tras ediyordum ayrıca o sancı ile kıl kimin umurunda Bi an önce dogursam diye bakıyor insan 😀😀
etuerk Selmagkk benim gece 3 te suyum geldi hemen duşa girip işlerimi yarım saatte hallettim sonra girmiştim hastaneye
Ebrunr Selmagkk ay ben de bunu düşünüyorum. Hormonlarım delirmiş gibi 1.5 haftada bir ağdaya gidicem artık o derece. Bacaklarıma falan evde kandim ağda yapıyorum ama özel bölgeyi göremiyorum 😅 doğumdan çok kıl tüy beni geriyo. 39. Haftaya giricez bu hafta tekrar gidicem 😔
2cocuk2kopek Selmagkk hamilelik öncesi epilasyonumun son randevusuydu o yüzden tek tük çıktı hiç sorun yaşamadım alt kısımda tektük var oda sorun değil sezaryen olacağım için duşta 2 ayda bir temizliyorum yani yine gitmeden bi bakarım çıktıysa temizler giderim
minismom Selmagkk sabaha karsı suyum geldi dusumu aldım jiletle ustunden gectim oyle gittim hastaneye hic stres yapmadım daha cok zamanım oldugunu biliyodum cunku ilk gebelikti dustan sonra stn sancım geldi
mavikalpvemavikalp Selmagkk evet ben 1 kere banyo ettim hastaneye gittik geri yolladılar başlamamış diye sonra gene banyo etmiştim eve gelip😅