Kızlar hepinize merhaba en son kan verdiğim gün betam aynı kalmıştı doktorlar iyice inceledi ve yine kese görülmedi dış gebelik dediler ama nolur nolmaz belki bebek rahme düşer çünkü rahim ve tüp arasında neredeyse bı parmak varmış tam oraya yerleşmiş malesef kürtaj dediler mecbur rahmin temizlenmesi için o günün gecesi girdim kürtaja ama ne sancılar çektim çünkü hastanede saat 4 te oradaydım direk düşsün diye ilaç verdiler olmadı kürtaj olduktan sonra değerim düşmesi yerine yükseldi çünkü bi etkisi olmadı net olarak tüplerde olduğunu anladık bu sefer tekrar bekleme süreci derken ben 8 haftami doldurdum zaten yatış vermişlerdi bana sonrasında dış gebelik tedavisinde kullanılan bir iğne ile surecime devam ettim toplam 12 gün hastanede kaldım çok acılar çok ağrılar çektim hala da öyle bu süreçte hiç bebeğim için agliyamadim hiç onu düşünemedim bile ama eve dönünce çok garipti her şey. Neyse Rabbim bizim için en hayırlı olanı verir. En son 9 haftalıkken gebeligim sonlanmaya başlamıştı hastaneden ciktigimda değerim artık 200 lerdeydi. Sizleri tanımıyorum ama beni anlayabilceginizi düşündüğüm için içimi dökmek istedim🎀