Bebivekedi İdrar yolu enfeksiyonu için kullanan var mı nasıl tüketiyorsunuz suyunu yapamaya çalıştım yapamadım
twincebaby Bebivekedi bunu ilk hamileliğimde kullandım çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum doktorum önerdi . günde 5-6 tame yiyorsunuz o kadar . bir de şunu tavsiye edeyim biliyordunuzdur belki nioli yağı 1 damla çamaşıra olmanıza engel olur
xLucy Bebivekedi bana da turna yemişli probiyotik vermişti , bence işe yaradı , kabızlığa da iyi geldi
TubaY- Bebivekedi vitamin şeklinde var bide kesinlikle proberry Yazın trendyola onu alın ben onla atlattım
twincebaby Bebivekedi evet çok yaradı nerdeyse 2-3 haftada bir enfeksiyon oluyordum yatkınım çünkü ondan sonra son haftaya kadar olmadım . ama doğuma gideceğim zaman yine olmuştu
ahaha1212 Bebivekedi attığımı alın benim özeldeki doktorum yazmıştı ilk gebeliğimde çok faydasını gördüm hiç enfeksiyonum olmadı
Bjkkk ahaha1212 merhaba benimde kronikleşti artık bu attığımızı alıcam ama kullanım şekli nasıl acaba günde bir kere mi
diyetisyen1anne ahaha1212 bence de bunu alın, avuç avuç yemek çok da etkili değil böyle kapsüllerde faydasını görürsünüz
ahaha1212 deniz_45 doktorum yazdı çok iyi bir doktordu çok çok memnundum ayrıca başka gebe arkadaşada kendi doktoru yazmış o da çok memnundu hiç enfeksiyon sorunu yaşamadık kendi doktorunuzada sorabilirsin vitamini göstererek
ahaha1212 Bebivekedi tabiki doktorum yazdı sizde kendi doktorunuza attığım vitamini gösterin öyle kullanın ayrıca içinde probiyotikte var
xLucy Bebivekedi duobalance bv cran ve nioli yağını birlikte söylemişti , bence ikisi de işe yaradı , probiyotiği hala 15 gün kullanıyorum 15 gün ara veriyorum nioli yağını hergün kullanıyorum
Sonic Velavit markasının turna yemısı +c vit tablet seklınde doktorum yazdı bana da ona da bakabılırsınız. Ayrıca nioli yagı daha cok vajınit durumunda ıse yarıyormus sormustum ama gebelıkte de kullanılıyormus